Info & Comenzi

0752 972 554

Urmareste-ne si pe

linkedin

facebook

Servicii

 • Curatenie BIROURI

  Un mediu de lucru curat si sigur inseamna angajati sanatosi, mai fericiti si mai productivi. Mentinerea celor mai bune conditii de igiena si curatenie in spatiile in care angajatii dumneavoastra isi petrec jumatate din viata inseamna o investitie permanenta in acestia.

  Afla mai multe

 • Curatenie LOCUINTE

  Familia merita sa se dezvolte intr-un mediu curat si igienizat. MC CLEAN asigura curatenia spatiilor rezidentiale si va daruieste timp pentru ceea ce conteaza cu adevarat. 

  Afla mai multe

 • Curatenie SPATII COMERCIALE / RETAIL

  Grija pentru confortul clientilor, intretinerea unui cadru optim pentru realizarea cumparaturilor intr-un mediu sanatos si curat, fac din noi un partener pe masura. Este important sa acordati atentie nevoilor clientilor dumneavoastra.

  Afla mai multe

 • Curatenie SPATII CU DESTINATIE MEDICALA

  MC CLEAN este pentru sanatate si are misiunea de a o intretine acolo unde oamenii merg sa o gaseasca. Specialistii in domeniul medical stiu cat de importanta este curatenia in spatiile dedicate vindecarii. 

  Afla mai multe

 • Curatenie INSTITUTII

  Copiii nostri, profesorii lor, functionarii publici cu care intram in contact, alti contribuabili sau alti parinti, cu totii meritam sa ne stim in siguranta. Ne dorim o comunitate sanatoasa si sigura. 

  Afla mai multe

 • Curatenie SPATII INDUSTRIALE

  Cat sunt de importante produsele care parasesc portile fabricii/benzile transportoare/mainile iscusite ale angajatilor dumneavoastra? Cat este de important sa lucrati cu oameni de incredere, care pun pasiune in munca pe care o fac si care depun eforturi pentru a duce la bun sfarsit misiunea de a crea performanta?

  Afla mai multe

 • SERVICII CONEXE

  MC CLEAN ofera servicii pe masura solicitarilor clientilor sai. In permanenta evolutie la nivel de oferta, firma noastra intampina nevoi si cerinte din piata pentru a furniza cele mai bune solutii pentru curatenie si igiena.

  Afla mai multe

Solicita o oferta

Nume

Telefon

Email

Serviciu dorit

Detalii suplimentare

Testimoniale

Recomandam compania MC CLEAN ca fiind un partener profesionist, de incredere si apreciem serviciile sale de calitate care o diferentiaza in mod favorabil de competitorii sai. Petronel LUNGU, Facility Management, Continental Automotive Romania

Studii de caz

Club Moving Iasi

Curatenie de intretinere zilnica:

1.600 mp, 6 agenti de curatenie

1 ianuarie 2012 - 31 octombrie 2013

Afla mai multe

Descarca brosura noastra

Este important pentru noi sa va putem pune la dispozitie cele mai complete informatii despre serviciile pe care le oferim. Va invitam sa le descoperiti printr-un singur click pe caseta de mai jos. 

Descarca brosura