Info & Comenzi

0752 972 554

Urmareste-ne si pe

linkedin

facebook

Curatenie LOCUINTE

Viata agitata nu lasa mereu loc pentru preocuparile casnice. Apelati la serviciile noastre si transformati timpul petrecut facand curatenie in clipe minunate alaturi de cei dragi. Serviciile profesionale de curatenie a spatiilor rezidentiale pe care le oferim sunt adaptate cerintelor fiecarui client in parte.

Echipa noastra este pregatita sa va ofere urmatoare tipuri de curatenie:

 • Curatenie generala
 • Curatenie dupa constructor 

Va putem oferi mai multe detalii despre acest subiect. Va rugam sa ne contactati telefonic, prin email la datele indicate pe pagina de contact sau apasand click pe butonul DORESC OFERTA PERSONALIZATA.  

Alte servicii

 • SERVICII CONEXE

  MC CLEAN ofera servicii pe masura solicitarilor clientilor sai. In permanenta evolutie la nivel de oferta, firma noastra intampina nevoi si cerinte din piata pentru a furniza cele mai bune solutii pentru curatenie si igiena.

  Afla mai multe

 • Curatenie INSTITUTII

  Copiii nostri, profesorii lor, functionarii publici cu care intram in contact, alti contribuabili sau alti parinti, cu totii meritam sa ne stim in siguranta. Ne dorim o comunitate sanatoasa si sigura. 

  Afla mai multe

Testimoniale

Recomandam compania MC CLEAN ca fiind un partener profesionist, de incredere si apreciem serviciile sale de calitate care o diferentiaza in mod favorabil de competitorii sai. Petronel LUNGU, Facility Management, Continental Automotive Romania

Studii de caz

Club Moving Iasi

Curatenie de intretinere zilnica:

1.600 mp, 6 agenti de curatenie

1 ianuarie 2012 - 31 octombrie 2013

Afla mai multe

Descarca brosura noastra

Este important pentru noi sa va putem pune la dispozitie cele mai complete informatii despre serviciile pe care le oferim. Va invitam sa le descoperiti printr-un singur click pe caseta de mai jos. 

Descarca brosura