Servicii profesionale de


Curățenie Locuințe

peste 60.000 mp
suprafețe întreținute zilnic
echipă harnică
40+ agenți de curățenie
produse profesionale
de la cei mai buni furnizori
97% clienți mulțumiți
recomandă MC CLEAN

ești în companie bună.

curățenie locuințe

Redăm frumusețea casei tale în deplină siguranță, cu grijă și atenție la detalii, iar tu te bucuri de mai mult timp liber.

Curățarea locuinței este o muncă grea, consumatoare de timp și nu neapărat distractivă. Dacă viața agitată nu-ți lasă mereu loc pentru preocupările casnice, apelează la serviciile noastre și concentrează-te pe viața profesională sau activități relaxante alături de cei dragi. Serviciile profesionale de curățenie a spațiilor rezidențiale pe care le oferim sunt adaptate cerințelor fiecărui client în parte, iar ofertele sunt personalizate pentru nevoile locuinței tale, în baza unei evaluări gratuite a spațiului.

Pentru persoane fizice, echipa noastră este pregătită să asigure următoarele servicii de curățenie, în Iași:

       ✓ curățenie generală

      ✓ curățenie după constructor

Bine de știut:
* nu efectuăm curățenie de întreținere pentru persoane fizice;
* nu efectuăm separat servicii individuale, cum ar fi curățarea canapelelor sau a covoarelor. Acestea pot fi oferite doar când se achiziționează un serviciu complet, cum este curățenia generală.


Ce spun despre colaborarea cu MC CLEAN clienții care au ales serviciile noastre de curățenie locuințe:

❞ O companie formată din oameni frumoși și profesioniști, atenți la detalii, care folosesc produse profesionale (trebuie să fac și eu rost de ele, neapărat), punctuali și eficienți. Beneficiezi de serviciile lor o dată, iar apoi devii dependent!❞

Daniela Coman, Co-creator Jassyro

Casa mea arată ca nouă după fiecare vizită a agenților de curățenie MC CLEAN, care îmi depășesc mereu așteptările exigente. Întreaga echipă e foarte serioasă, corectă și amabilă, nu m-au dezamăgit niciodată, îi recomand cu căldură!❞

Simona Filip, account executive