Info & Comenzi

0752 972 554

Urmareste-ne si pe

linkedin

facebook

Curatenie BIROURI

Un mediu de lucru curat si sigur inseamna angajati sanatosi, mai fericiti si mai productivi. Mentinerea celor mai bune conditii de igiena si curatenie in spatiile in care angajatii dumneavoastra isi petrec jumatate din viata inseamna o investitie permanenta in acestia. Va oferim servicii personalizate de curatenie pentru birouri, care reflecta angajamentul nostru fata de necesitatile afacerii dumneavoastra si fata de nevoia angajatilor de a lucra intr-un mediu placut si ingrijit. In plus, o imagine impecabila le va oferi incredere potentialilor clienti si parteneri de afaceri.

Echipa noastra este pregatita sa va ofere urmatoarele tipuri de curatenie:

 • Curatenie de intretinere
 • Curatenie generala
 • Curatenie dupa constructor
 • Spalare geamuri (interior - exterior)
 • Spalare si curatare tapiterie (scaune, fotolii, canapele, coltare, scaune/banchete automobile)
 • Spalare si curatare mecanizata mocheta
 • Servicii conexe - mai multe detalii aici

Va putem oferi mai multe detalii despre acest subiect. Va rugam sa ne contactati telefonic, prin email la datele indicate pe pagina de contact sau apasand click pe butonul DORESC OFERTA PERSONALIZATA. 

Alte servicii

 • Curatenie SPATII CU DESTINATIE MEDICALA

  MC CLEAN este pentru sanatate si are misiunea de a o intretine acolo unde oamenii merg sa o gaseasca. Specialistii in domeniul medical stiu cat de importanta este curatenia in spatiile dedicate vindecarii. 

  Afla mai multe

 • Curatenie INSTITUTII

  Copiii nostri, profesorii lor, functionarii publici cu care intram in contact, alti contribuabili sau alti parinti, cu totii meritam sa ne stim in siguranta. Ne dorim o comunitate sanatoasa si sigura. 

  Afla mai multe

Testimoniale

Recomandam compania MC CLEAN ca fiind un partener profesionist, de incredere si apreciem serviciile sale de calitate care o diferentiaza in mod favorabil de competitorii sai. Petronel LUNGU, Facility Management, Continental Automotive Romania

Studii de caz

Club Moving Iasi

Curatenie de intretinere zilnica:

1.600 mp, 6 agenti de curatenie

1 ianuarie 2012 - 31 octombrie 2013

Afla mai multe

Descarca brosura noastra

Este important pentru noi sa va putem pune la dispozitie cele mai complete informatii despre serviciile pe care le oferim. Va invitam sa le descoperiti printr-un singur click pe caseta de mai jos. 

Descarca brosura