Servicii profesionale de


Curățenie Birouri

peste 60.000 mp
suprafețe întreținute zilnic
echipă harnică
50+ agenți de curățenie
produse profesionale
de la cei mai buni furnizori
97% clienți mulțumiți
recomandă MC CLEAN

Ești în companie bunĂ.

curățenie birouri

Un mediu de lucru curat și sigur înseamnă angajați sănătoși,
mai fericiți și mai productivi.

Menținerea celor mai bune condiții de igienă și curățenie în spațiile în care angajații își petrec jumătate din viață înseamnă o investiție permanentă într-o companie de succes. Îți oferim servicii personalizate de curățenie pentru birouri care reflectă angajamentul nostru față de necesitățile afacerii și față de nevoia angajaților de a lucra într-un mediu plăcut și îngrijit. În plus, o imagine impecabilă le va oferi încredere potențialilor clienți și parteneri de afaceri.

Echipa noastră este pregătită să asigure următoarele tipuri de curățenie, dar și servicii conexe, în Iași:

✓ curățenie de întreținere zilnică (disponibil doar pentru un program de minimum 4 ore pe zi, 5 zile pe săptămână)

✓ curățenie generală

✓ curățenie după constructor

✓ spălare geamuri (interior – exterior)

✓ spălare completă clădire cu alpiniști utilitari

Colaborăm cu alpiniști experimentați și pregătiți să execute curățenia fațadelor (geamuri și alucobond), indiferent de tipul de clădire sau regimul de înălțime. La fel ca în cazul tuturor lucrărilor realizate de MC CLEAN, la spălarea completă a clădirilor folosim soluții de curățenie cu eficiență ridicată.

✓ spălare și curățare tapițerie (scaune, fotolii, canapele)

✓ spălare și curățare mecanizată mochetă

✓ achiziționare consumabile pentru toalete

Știm cât de importante sunt timpul și economia de resurse pentru clienții noștri așa că, în funcție de necesitățile și cerințele companiei, putem furniza și soluții integrate pentru curățenie și igienă. Firma noastră se poate ocupa de aprovizionarea cu produse consumabile de igienă (săpun lichid, dezinfectant pentru mâini, hârtie igienică, prosoape de hârtie, odorizante), dispensere, uscătoare de mâini sau orice alte produse profesionale de curățenie și igienă.

✓ managementul deșeurilor

Grija pentru mediul înconjurător este o investiție în sănătate și viitor. Recunoștința față de mediul care ne înconjoară și importanța deosebită pe care o acordăm naturii/colectării selective a deșeurilor se reflectă în tot ceea ce facem. Ne dorim să avem alături cât mai mulți parteneri eco-friendly și preocupați de protejarea naturii.


O parte dintre clienții care au ales serviciile noastre de curățenie birouri pentru lucrări individuale sau colaborări de lungă durată: