Servicii profesionale de


Curățenie Spații Industriale

peste 60.000 mp
suprafețe întreținute zilnic
echipă harnică
40+ agenți de curățenie
produse profesionale
de la cei mai buni furnizori
97% clienți mulțumiți
recomandă MC CLEAN

Ești pe mâini bune.

curățenie spații industriale

Fabricarea unor produse ireproșabile depinde de curățenia temeinică a spațiului în care acestea sunt prelucrate sau depozitate.

Într-un spațiu industrial, curățenia nu poate fi neglijată sau efectuată superficial – în lipsa unei igiene temeinice calitatea producției și randamentul angajaților scad, utilajele se pot degrada în timp, iar îmbolnăvirile sau chiar accidentele de muncă sunt mai frecvente. Realizarea curățeniei periodice și întreținerea unui spațiu de mari dimensiuni necesită experiența unui personal special instruit pentru această operațiune de multe ori dificilă.

Echipa noastră este pregătită să asigure următoarele tipuri de curățenie industrială, dar și servicii conexe:

✓ curățenie de întreținere zilnică (disponibil doar pentru un program de minim 4 ore pe zi, 5 zile pe săptămână)

✓ curățenie generală

✓ curățenie după constructor

✓ spălare completă clădire cu alpiniști utilitari

Colaborăm cu alpiniști experimentați și pregătiți să execute curățenia fațadelor (geamuri și alucobond), indiferent de tipul de clădire sau regimul de înălțime. La fel ca în cazul tuturor lucrărilor realizate de MC CLEAN, la spălarea completă a clădirilor folosim soluții de curățenie cu eficiență ridicată.

✓ achiziționare consumabile pentru toalete

Știm cât de importante sunt timpul și economia de resurse pentru clienții noștri așa că, în funcție de necesitățile și cerințele companiei, putem furniza și soluții integrate pentru curățenie și igienă. Firma noastră se poate ocupa de aprovizionarea cu produse consumabile de igienă (săpun lichid, dezinfectant pentru mâini, hârtie igienică, prosoape de hârtie, odorizante), dispensere, uscătoare de mâini sau orice alte produse profesionale de curățenie și igienă.

✓ managementul deșeurilor

Grija pentru mediul înconjurător este o investiție în sănătate și viitor. Recunoștința față de mediul care ne înconjoară și importanța deosebită pe care o acordăm naturii/colectării selective a deșeurilor se reflectă în tot ceea ce facem. Ne dorim să avem alături cât mai mulți parteneri eco-friendly și preocupați de protejarea naturii.


O parte dintre clienții care au ales serviciile noastre de curățenie spații industriale pentru lucrări individuale sau colaborări de lungă durată: