Info & Comenzi

0752 972 554

Urmareste-ne si pe

linkedin

facebook

Curatenie SPATII INDUSTRIALE

Cat sunt de importante produsele care parasesc portile fabricii/benzile transportoare/mainile iscusite ale angajatilor dumneavoastra? Cat este de important sa lucrati cu oameni de incredere, care pun pasiune in munca pe care o fac si care depun eforturi pentru a duce la bun sfarsit misiunea de a crea performanta? La fel de important ca desfasurarea activitatii intr-un mediu curat, igienizat si ingrijit. Adevaratii profesionisti vad importanta in detalii si cauta perfectiunea in toate formele sale, iar curatenia se vede in interesul pentru livrarea unor produse ireprosabile.

Echipa noastra este pregatita sa va ofere urmatoarele tipuri de curatenie:

 • Curatenie de intretinere
 • Curatenie generala
 • Curatenie dupa constructor
 • Spalare geamuri (interior - exterior)
 • Servicii conexe - mai multe detalii aici

Va putem oferi mai multe detalii despre acest subiect. Va rugam sa ne contactati telefonic, prin email la datele indicate pe pagina de contact sau apasand click pe butonul DORESC OFERTA PERSONALIZATA. 

Alte servicii

 • Curatenie SPATII COMERCIALE / RETAIL

  Grija pentru confortul clientilor, intretinerea unui cadru optim pentru realizarea cumparaturilor intr-un mediu sanatos si curat, fac din noi un partener pe masura. Este important sa acordati atentie nevoilor clientilor dumneavoastra.

  Afla mai multe

 • Curatenie LOCUINTE

  Familia merita sa se dezvolte intr-un mediu curat si igienizat. MC CLEAN asigura curatenia spatiilor rezidentiale si va daruieste timp pentru ceea ce conteaza cu adevarat. 

  Afla mai multe

Testimoniale

Recomandam compania MC CLEAN ca fiind un partener profesionist, de incredere si apreciem serviciile sale de calitate care o diferentiaza in mod favorabil de competitorii sai. Petronel LUNGU, Facility Management, Continental Automotive Romania

Studii de caz

Club Moving Iasi

Curatenie de intretinere zilnica:

1.600 mp, 6 agenti de curatenie

1 ianuarie 2012 - 31 octombrie 2013

Afla mai multe

Descarca brosura noastra

Este important pentru noi sa va putem pune la dispozitie cele mai complete informatii despre serviciile pe care le oferim. Va invitam sa le descoperiti printr-un singur click pe caseta de mai jos. 

Descarca brosura