Info & Comenzi

0752 972 554

Urmareste-ne si pe

linkedin

facebook

Curatenie INSTITUTII

Copiii nostri, profesorii lor, functionarii publici cu care intram in contact, alti contribuabili sau alti parinti, cu totii meritam sa ne stim in siguranta. Ne dorim o comunitate sanatoasa si sigura. Va putem sprijini in sporirea increderii populatiei in siguranta si igiena serviciilor publice prin experienta acumulata, personalul specializat si profesionalismul care ne defineste.

Echipa noastra este pregatita sa va ofere urmatoarele tipuri de curatenie:

 • Curatenie de intretinere
 • Curatenie generala
 • Curatenie dupa constructor
 • Spalare geamuri (interior - exterior)
 • Spalare si curatare mecanizata mochete
 • Spalare si curatare tapiterie (scaune, fotolii, canapele, coltare, scaune/banchete automobile)
 • Servicii conexe - mai multe detalii aici

Va putem oferi mai multe detalii despre acest subiect. Va rugam sa ne contactati telefonic, prin email la datele indicate pe pagina de contact sau apasand click pe butonul DORESC OFERTA PERSONALIZATA. 

Alte servicii

 • SERVICII CONEXE

  MC CLEAN ofera servicii pe masura solicitarilor clientilor sai. In permanenta evolutie la nivel de oferta, firma noastra intampina nevoi si cerinte din piata pentru a furniza cele mai bune solutii pentru curatenie si igiena.

  Afla mai multe

 • Curatenie SPATII INDUSTRIALE

  Cat sunt de importante produsele care parasesc portile fabricii/benzile transportoare/mainile iscusite ale angajatilor dumneavoastra? Cat este de important sa lucrati cu oameni de incredere, care pun pasiune in munca pe care o fac si care depun eforturi pentru a duce la bun sfarsit misiunea de a crea performanta?

  Afla mai multe

Testimoniale

Recomandam compania MC CLEAN ca fiind un partener profesionist, de incredere si apreciem serviciile sale de calitate care o diferentiaza in mod favorabil de competitorii sai. Petronel LUNGU, Facility Management, Continental Automotive Romania

Studii de caz

Club Moving Iasi

Curatenie de intretinere zilnica:

1.600 mp, 6 agenti de curatenie

1 ianuarie 2012 - 31 octombrie 2013

Afla mai multe

Descarca brosura noastra

Este important pentru noi sa va putem pune la dispozitie cele mai complete informatii despre serviciile pe care le oferim. Va invitam sa le descoperiti printr-un singur click pe caseta de mai jos. 

Descarca brosura