DESPRE NOI

Specialiști în curățenie, cu peste 16 ani de experiență.

CUNOAȘTE-NE MAI BINE

Am înființat MC CLEAN cu gândul la sănătatea și confortul oamenilor, pe care am pus preț dintotdeauna. Ne-am dorit o afacere curată, clădită pe încredere și lucrul bine făcut, iar în cei peste 16 ani de activitate ne-am ghidat după aceste principii în fiecare zi. Munca ne-a fost răsplătită prin aprecieri de la clienți, respectul partenerilor și colaborări de lungă durată.

În centrul activităților MC CLEAN sunt oamenii, cu tot ce presupun aceștia: cunoștințe, abilități, pasiuni, dorințe. În timp, ne-am format o echipă de profesioniști harnici și implicați, iar partenerii cu care am ales să colaborăm ni se aseamănă prin seriozitate și principii. Munca noastră nu e una ușoară, dar ne place, iar pasiunea aceasta a fost motorul dezvoltării afacerii.

Am oferit servicii profesionale de curățenie în peste 1.500 de spații publice și private și întreținem zilnic peste 60.000 mp în companii și instituții din Iași care, la fel ca noi, cred și investesc în viitor pentru un mediu sănătos. Clienții noștri sunt dovada concretă a faptului că drumul pe care ne aflăm este cel potrivit. Credem în puterea exemplului și ne implicăm în viața comunității, în proiecte care au în prim-plan responsabilitatea față de mediu. Căutăm mereu soluții pentru reducerea impactului asupra naturii atât în cadrul companiei, cât și prin susținerea inițiativelor locale.

Suntem mândri de realizările de până acum și continuăm să dezvoltăm MC CLEAN prin muncă susținută, integritate și cu ajutorul unei echipe dedicate.

misiunea noastră

Să înțelegem nevoile clienților, să le depășim așteptările prin servicii prompte și de calitate, să sprijinim dezvoltarea unei comunități sustenabile.

cine suntem

Echipa MC CLEAN este formată din peste 50 de agenți de curățenie, pregătiți în cadrul companiei, flexibili și dornici să învețe lucruri noi în domeniu. Specialiștii noștri s-au alăturat echipei treptat, prin recomandări și ne-au răsplătit cu fidelitatea lor timp de ani la rând.

ești în companie bună!

CORNEL SAVA

Manager General

 

VASILE VACARAȘU

Superviser

 

Valorile în care credem

colaborare

Apreciem dialogul constructiv, atât în echipă, cât și în
comunicarea cu clienții. Oferim sprijin din proprie inițiativă și
cerem ajutor atunci când este necesar. Contribuim pentru a îmbunătăți comunitatea în care trăim.

dedicare

Ne place ce facem și încercăm de fiecare dată să ne depășim limitele și așteptările clienților. Lucrăm eficient, cu implicare și cu respect și grijă față de mediul înconjurător.

transparență

Corectitudinea și onestitatea sunt esențiale în toate aspectele
muncii noastre, reprezintă o cale sigură către succesul reciproc. Întotdeauna facem lucrurile așa cum trebuie și ne onorăm angajamentele în cele mai mici detalii.

clienții noștri

MC CLEAN este partenerul de încredere în furnizarea serviciilor profesionale de curățenie pentru companii renumite și instituții importante din Iași. Au ales serviciile noastre: