Servicii profesionale de


Curățenie Spații Comerciale

peste 60.000 mp
suprafețe întreținute zilnic
echipă harnică
40+ agenți de curățenie
produse profesionale
de la cei mai buni furnizori
97% clienți mulțumiți
recomandă MC CLEAN

Ești în companie bună.

curățenie spații comerciale

Grija pentru confortul clienților și întreținerea permanentă a curățeniei reprezintă cartea de vizită a unui spațiu comercial în care cumpărătorii revin mereu.

Spațiul de cumpărături este primul contact pe care clienții îl au cu afacerea ta așa că este important ca acesta să fie unul bine întreținut, primitor și sănătos. Ordonarea și realizarea curățeniei într-un spațiu comercial extins, tranzitat zilnic de un număr ridicat de persoane necesită o adevărată desfășurare de forțe, care nu este tot timpul ușor de atribuit angajaților proprii. O soluție eficientă este să apelezi la specialiști cu experiență care vor acorda atenția cuvenită spațiului tău comercial și pot oferi soluții complexe astfel încât să obții imaginea clară și reprezentativă pe care ți-o dorești.

Echipa noastră este pregătită să asigure următoarele tipuri de curățenie, dar și servicii conexe, în Iași:

✓ curățenie de întreținere zilnică (disponibil doar pentru un program de minimum 3 ore pe zi, 5 zile pe săptămână)

✓ curățenie generală

✓ curățenie după constructor

✓ spălare geamuri (interior – exterior)

✓ spălare completă clădire cu alpiniști utilitari

Colaborăm cu alpiniști experimentați și pregătiți să execute curățenia fațadelor (geamuri și alucobond), indiferent de tipul de clădire sau regimul de înălțime. La fel ca în cazul tuturor lucrărilor realizate de MC CLEAN, la spălarea completă a clădirilor folosim soluții de curățenie cu eficiență ridicată.

✓ achiziționare consumabile pentru toalete

Știm cât de importante sunt timpul și economia de resurse pentru clienții noștri așa că, în funcție de necesitățile și cerințele companiei, putem furniza și soluții integrate pentru curățenie și igienă. Firma noastră se poate ocupa de aprovizionarea cu produse consumabile de igienă (săpun lichid, dezinfectant pentru mâini, hârtie igienică, prosoape de hârtie, odorizante), dispensere, uscătoare de mâini sau orice alte produse profesionale de curățenie și igienă.


O parte dintre clienții care au ales serviciile noastre de curățenie spații comerciale pentru lucrări individuale sau colaborări de lungă durată: