14 ani bec

În ianuarie 2022 am împlinit 14 ani de când oferim servicii profesionale de curățenie în Iași, un alt pas important spre maturitatea companiei noastre. Ne-am gândit mult cum ar fi mai potrivit să marcăm acest moment așa că am apelat George Roșu care a reușit să exprime gândurile noastre de sărbătoare mai bine decât am fi făcut-o noi, printr-o serie de ilustrații care schimbă felul în care îi privim pe cei care lucrează în curățenie.

Uneori pare că am ajuns ușor aici, însă, de fapt, cred că am învățat să ducem greul mai ușor și să fim mai bine pregătiți pentru provocări. În toată această perioadă am lucrat cu sute de clienți, în contexte și colaborări diferite, așa că putem spune că știm ce înseamnă realitatea din spatele unei firme din domeniu, cum se construiește o echipă dedicată și cum să facem față schimbărilor, cât de important este să te dezvolți mereu. Așa că avem curajul să continuăm.

Aniversarea aceasta îi are în centru pe oamenii MC CLEAN, stabilitatea afacerii noastre li se datorează așa că recunoștința noastră merge în primul rând către ei. Le mulțumim și celor care au ales serviciile noastre și partenerilor care au avut încredere în noi!

Am fost întrebați de multe ori care este secretul din spatele unei curățenii bec așa că vă dezvăluim în premieră trupa specială antimurdărie prin ochelarii lui George Roșu.

Vă puteți da seama mai bine cu ce se confruntă zilnic agenții de curățenie și din jurnalul unei pete de cafea, imaginat tot de George Roșu. Nici o urmă de praf sau mizerie nu rezistă trupei speciale antimurdărie, după cum ne recunoaște chiar pata specială.