Susținem Via Transilvanica!

Odată cu experiența Școala de Mers pe Munte din 2018, am descoperit mai bine lumea Asociației Tășuleasa Social, ce înseamnă dragostea și respectul față de natură, dar mai ales că implicarea în comunitate e o dovadă de curaj civic și poate avea un impact major. Proiectele lor sociale și de mediu construiesc o țară în care ne-ar plăcea și nouă să trăim așa că, de fiecare dată când avem ocazia, îi sprijinim să le ducă la bun sfârșit. Cu atât mai mult cu cât, pentru noi, a susține proiecte și oameni care te-au marcat în mod direct este un gest natural și plin de satisfacții.

De aceea, ne bucură foarte tare că am putut contribui la construirea drumului care unește Via Transilvanica prin achiziția unui km din traseul care va lega culturi și obiceiuri de la Putna până la Drobeta Turnu Severin. Acest proiect unic ne oferă șansa să ne cunoaștem țara la pas, pe bicicletă sau călare, printr-un traseu complex, care străbate 10 județe de-a lungul a 1.400 km în total.

Vă recomandăm să descoperiți traseul Via Transilvanica și frumusețea locurilor pe care le străbate. Dar mai ales, vă încurajăm să contribuiți și voi astfel încât circuitul să prindă contur – doar cu sprijinul donatorilor, sponsorilor și voluntarilor au fost amenajați până acum 800 km de traseu, iar obiectivul este finalizarea completă a drumului în 2022.