Povestea noastră, în Ghidul 24/7 editat de DoR

Anul trecut, i-am împărtășit Georgianei Ilie, senior editor Decât o Revistă, povestea rezilienței noastre în pandemie pentru cea de-a șasea ediție a „24/7: Un ghid de viață și muncă pentru antreprenorul creativ” care a apărut în decembrie 2020. Ghidul documentează poveștile a 20 de antreprenori români și felurile în care s-au descurcat, adaptat și reinventat în această perioadă complicată.

La finalul unui an cât zece, apariția în ghidul editat de echipa DoR a fost un adevărat moment de bucurie și o ocazie bună să ne amintim de începuturile MC CLEAN, să analizăm evoluția noastră din cei 13 ani de activitate și să ne bucurăm că suntem dintre cei care au bifat un an bun. Am povestit despre cum am navigat pandemia și ce lecții am învățat până acum, dar mai ales am inițiat o discuție care aduce în prim plan curățenia, rolul esențial al agenților de curățenie și dorința noastră de a schimba percepția oamenilor despre această meserie.

Am încercat să ne susținem punctul de vedere și să fim mai convingători cu ajutorul lui George Roșu, a cărui artă te amuză, dar te și pune pe gânduri. L-am rugat să se joace cu denumirile pe care le primesc agenții de curățenie, iar el a atras atenția în aceste ilustrații, așa cum numai el o face, că unele nu sunt neapărat respectuoase. Ne dorim să vorbim tot mai mult despre provocările din domeniu și să insistăm pe nevoia de recunoaștere a contribuției celor care lucrează în curățenie.