Am lansat noul website MC CLEAN!

Marcăm 12 ani de servicii profesionale de curățenie cu un site refăcut complet, mai prietenos și mai ușor de navigat. Indiferent cum vrei să navighezi pe noul site ca să afli mai multe despre MC CLEAN (de pe telefon, tabletă sau PC), toate informațiile despre serviciile noastre și cum le poți solicita sunt acum simplu de accesat. Întreaga experiență de navigare este personalizată pentru nevoile clienților și a celor care caută online un furnizor de servicii de curățenie.

Noul format și designul minimalist, funcțional și bine structurat, reprezintă mai adecvat identitatea noastră și este primul pas în dezvoltarea pe care o avem în plan pentru MC CLEAN în acest an.

Am pornit la drum ca franciză a unui brand renumit în domeniul curățeniei, iar după primii cinci ani de activitate pe piața din Iași am continuat călătoria pe cont propriu și am crescut prin eforturi, seriozitate și constanță în prestarea unor servicii corecte și eficiente. În acest timp, website-ul MC CLEAN a avut parte de mai multe schimbări de look, iar noua imagine este pe măsura așteptărilor noastre, dar și pe măsura calității serviciilor pe care le oferim.

Noul site este o dovadă a faptului că acordăm o mare importanță îmbunătățirii constante a serviciilor noastre și căutăm mereu soluții care să faciliteze comunicarea cu clienții și să-i ajute să ne cunoască mai bine domeniul serviciilor de curățenie.