Info & Comenzi

0752 972 554

Urmareste-ne si pe

linkedin

facebook

Termeni si conditii

I. PRECIZARI INTRODUCTIVE
Prezentul document (impreuna cu toate documentele mentionate in acesta) stabileste termenii si conditiile care guverneaza utilizarea acestui site web  www.mcclean.ro (in continuare „mcclean.ro”/„Site-ul”/ „Site-ul web”) dar si conditiile privind solicitarea unei oferte de servicii prin intermediul acestui Site web (denumiti in continuare „Termeni”).
 
Va rugam sa cititi Termenii, Politica noastra privind modulele cookie si Politica noastra de confidentialitate (denumite in continuare in mod colectiv „Politicile de protectie a datelor”) inainte de a utiliza Site-ul web si de solicita oferte de servicii prin intermediul acestuia. Termenii sunt accesibili tuturor utilizatorilor Site-ului, in orice moment, prin intermediul link-ului „Termeni si conditii” aflat pe pagina web si prin salvarea documentului in format pdf pe suportul de informatii dorit.
 
Accesand site-ul www.mcclean.ro, dumneavoastra ca utilizator sunteti de acord cu Conditiile de utilizare prevazute de site si de legilsatia in vigoare.
 
In cazul in care nu sunteti de acord cu Conditiile de utilizare sunteti rugati sa parasiti site-ul. Dumneavoastra ca utilizator sunteti in cunostinta de cauza si sunteti de acord ca operatorul/administratorul site-ului poate oricand modifica sau imbunatati interfata site-ului si a serviciilor enumerate, fara a fi nevoie de o instiintare scrisa in prealabil.

Accesarea linkurilor postate de site-urile partenere, sau utilizarea serviciilor acestora, nu cad in nici un fel sub jurisdictia firmei Urbanity SRL, societatea noastra nu poate fi trasa la raspundere pentru eventualele daune generate de acestea.
 
Daca aveti orice intrebare referitoare la Termeni sau la Politicile de protectie a datelor, ne puteti contacta in orice moment utilizand formularul de contact.
Aveti responsabilitatea de a citi in intregime Termenii intrucat aceste prevederi vor fi aplicabile in momentul utilizarii acestui Site si in momentul solicitarii unei oferte de servicii.
 
II. DATELE FIRMEI
MC Clean este o platforma on-line (site web) de vanzare servicii specializate de curatenie detinut de societatea S.C. Urbanity S.R.L., cu sediul social situat in Mun Iasi, B-dul Tudor Vladimirescu, nr. 24 A, Judetul Iasi, inregistrata in Regitrul Comertului sub nr. J22/2046/2016, avand Cod Unic de Identificare RO 36527401, telefon 0752.972.554, e-mail
contact [at] mcclean [dot] ro.

Prin intermediul Site-ului puteti solicita o oferta de serviicii de curatenie, urmand ca firma Urbanity S.R.L. sa va transmita o oferta personalizata care se poate concretiza sub forma incheierii unui contract de prestari servicii intre dvs., in calitate de Client/Beneficiar si S.C. Urbanity S.R.L., in calitate de Prestator de Servicii.
 
III. DATELE DUMNEAVOASTRA SI VIZITELE DUMNEAVOASTRA PE ACEST SITE WEB
Informatiile sau datele cu caracter personal pe care ni le furnizati vor fi prelucrate in conformitate cu Politicile de protectie a datelor. Prin utilizarea acestui Site web si/sau solicitarea unei oferte de servicii prin intermediul mcclean.ro, va exprimati in mod expres si neechivoc consimtamantul privind prelucrarea acestor informatii si date si declarati ca toate informatiile si datele pe care ni le-ati furnizat sunt veridice si exacte si ca ati obtinut acordul prealabil scris al titularului informatiilor si/sau datelor, in eventualitatea in care informatiile si datele pe care ni le furnizati prin intermediul Site-ului nu va apartin.
 
IV. DEFINIRE TERMENI
a. Mcclean – platforma online de prezentare servicii de curatenie puse la dispozitie de firma Urbanity S.R.L.
b. Utilizator site - orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care prin accesarea site-ului web si-a dat acordul cu privire la Termeni.
c. Prestator servicii de curatenie – Firma Urbanity S.R.L.
d. Client - poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care solicita o oferta de servicii de curatenie personalizata.
e. Beneficiar - poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care accepta oferta de servicii de curatenie personalizata transmisa in urma solicitarii sale exprese.
f. Solicitare Oferta – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Client si Prestator de servicii prin care, Clientul transmite, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Servicii de pe Site. Aceasta nu constituie, prin ea insasi, oferta de a contracta.
g. Oferta – serviciile propuse de catre Prestator in termenii si conditiile solicitate si negociate intre parti ca urmare a solicitarii venite din partea Clientului. Oferata nu presupune si inchierea contractului de prestari servicii in lipsa unei acceptari exprese a acesteia de catre Client.
h. Servicii – orice serviciu listat pe Site, inclusiv serviciile mentionate in Oferta, care urmeaza a fi prestate de catre Prestatorul de servicii Beneficiarului ca urmare a incheierii Contractului de prestari servicii.
i. Contractul de prestari servicii – reprezinta acordul de vointa a partilor, prin care o parte, Prestatorul de servicii, se obliga sa furnizeze servicii de curatenie conform conditiilor stabilite pentru Beneficiar, urmand ca cealalta parte, Beneficiarul, sa primeasca prestarea serviciilor si sa plateasca pretul lor.
 
 
V. UTILIZAREA SITE-ULUI NOSTRU WEB
Continutul site-ului, texte, imaginile, datele postate, interfata grafica si elementele grafice, sunt proprietatea firmei Urbanity S.R.L. si sunt protejate de legile de copyright in vigoare. Materialele gazduite sau preluate unde este mentionat proprietarul intelectual al acestora nu cad sub jurisdictia site-ului nostru. Logo-ul firmei si materialele comunicate pe site sunt proprietatea firmei Urbanity S.R.L., iar copierea sau reproducerea acestora este strict interzisa fara un acord prealabil in scris. Astfel, este strict interzisa copierea sau reproducerea in parte, sau integrala a continutului site-ului. Totodata este interzisa modificarea, distribuirea, refolosirea, autorizarea sau publicarea continutului preluat de pe site.
 
Firma Urbanity S.R.L. solicita respectarea legislatiei in vigoare in domeniul proprietatii intelectuale pe baza legilor actuale de copyright. In cazul in care se incalca aceste drepturi sau materialul expus pe site este folosit  in moduri necorespunzatoare se va da curs masurilor prevazute in legislatia speciala.
 
  • Conditii de utilizare
Prin utilizarea acestui Site web si/sau solicitarea unei oferte de servicii de curatenie prin intermediul acestuia, va obligati:
a. Sa folositi acest Site web exclusiv pentru a transmite intrebari legitime sau a solicita oferte legitime.
b. Sa ne furnizati o adresa de e-mail, o adresa postala si/sau alte date de contact corecte si exacte. In egala masura, consimtiti sa folosim aceste informatii pentru a va contacta in eventualitatea in care acest lucru este necesar (vedeti Politica noastra de confidentialitate).  In situatia in care date furnizate nu sunt reale, actuale sau exacte si fac imposbilia transmiterea unei oferte de servicii, ne rezervam dreptul de a nu da curs solicitarii dvs.
c. Sa nu ne furinizati si transmiteti informatii interzise prin lege. Este interzis sa trimiteti, prin intermediul formularele de contact sau prin e-mail, materiale sau comentarii vulgare sau discriminatorii legate de statutul social, rasa, etnie, convingeri politice, religie sau sex, materiale pornografice de orice fel sau legate de abuzuri asupra minorilor sau violarea in orice fel a legilor romanesti si internationale.
d. Sa utilizati site-ul web intr-un mod in care sa nu perturbe functionarea acestuia.
c. Sa folositi informatile amplasate pe site doar in scop personal.
 
  • Comunicarea cu reprezentantii Mc Clean
Prin utilizarea acestui Site web, va exprimati acceptul sa comunicati cu noi in principal prin mijloace electronice. Va vom contacta prin e-mail sau va vom furniza informatii prin publicarea de notificari pe Site-ul nostru web. Recomandarea noastra este sa ne transmiteti, de preferinta, toate notificarile prin intermediul formularului nostru de contact.
 
  • Accesarea link-urilor din site
Site-ul nostru web poate contine link-uri catre alte site-uri web sau materiale ale unor parti terte. Astfel de linkuri sunt furnizate numai in scop informativ si nu avem niciun control asupra continutului site-urilor web si materialelor respective. In consecinta, nu ne asumam nicio raspundere pentru nicio pierdere sau dauna care poate decurge din utilizarea unor astfel de linkuri.
 
VI. CUM SE INCHEIE CONTRACTUL DE PRESTARI SERVICII
Informatiile prevazute in Termeni si datele cuprinse in acest Site web nu constituie o oferta de vanzare, ci o invitatie la oferta. Nu va exista niciun contract intre dumneavoastra si firma Urbanity S.R.L. in legatura cu niciun serviciu pana in momentul in care oferta transmisa de noi nu este acceptata in mod expres de catre dumneavoastra. 

Pentru a solicita o oferta trebuie sa completati Formularul de contact pus la dispozitie. Dupa aceea, veti primi un e-mail de la noi prin care se confirma primirea solicitarii din partea dumneavoastra. Oferta propusa de noi cu privire la serviciile solicitate va fi transmisa prin intermediul adresei furnizate, insa acest lucru nu inseamna ca s-a incheiat contractul de prestari servicii, fiind necesar ca oferta sa fie si acceptata in mod expres. Contractul dintre noi privind prestarea serviciilor de curatenie („Contractul”) se incheie numai atunci cand primim confirmarea acceptarii ofertei.
 
VII. CONFORMITATEA SERVICIILOR PRESTATE
Serviciile prestate de personalul de curatenie se vor presta conform legilor in vigoare. Agentii de curatenie nu comercializeaza produse de curatenie, ci servicii de curatenie. Ca atare, in masura in care, pentru prestarea serviciului de curatenie, personalul foloseste produse (mopuri clasice sau automate, detergent, solutii etc), raspunderea pentru conformitatea acestor produse, pentru protejarea vietii, sanatatii si securitatii muncii si protectiei mediului revine persoanei responsabile cu introducerea pe piata a produselor.
 
VIII. RASPUNDEREA
Informatiile cuprinse in acest site au un caracter strict consultativ si pot fi modificate oricand, fara o notificare prealabila. Desi facem eforturi in vederea asigurarii calitatii, corectitudinii si caracterului actual al materialelor publicate in site, nu putem garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau. Este necesar sa ne contactati si sa verificati daca informatiile sunt actuale, folosind formularul de contact.
 
IX.  LEGISLATIA APLICABILA SI JURISDICTIA
Utilizarea Site-ului nostru web si Contractele pentru cumpararea produselor incheiate prin intermediul acestui Site web vor fi guvernate de legislatia romana. Orice litigiu care decurge din sau in legatura cu folosirea Site-ului web sau in legatura cu aceste Contracte va fi supus jurisdictiei neexclusive a instantelor romane.
 
 
 

Solicita o oferta personalizata acum

Va intereseaza o estimare de pret? MC CLEAN

va sta la dispozitie prin trei pasi simpli:

 

1. click pe "DORESC OFERTA PERSONALIZATA"

2. completati formularul din 5 campuri                 in maxim 5 minute

3. pastrati telefonul la indemana

 

Unul dintre consultantii MC CLEAN va va contacta in cel mai scurt timp. Suntem nerabdatori sa raspundem solicitarilor dumneavoastra!

Testimoniale

Recomandam compania MC CLEAN ca fiind un partener profesionist, de incredere si apreciem serviciile sale de calitate care o diferentiaza in mod favorabil de competitorii sai. Petronel LUNGU, Facility Management, Continental Automotive Romania

Studii de caz

Club Moving Iasi

Curatenie de intretinere zilnica:

1.600 mp, 6 agenti de curatenie

1 ianuarie 2012 - 31 octombrie 2013

Afla mai multe

Descarca brosura noastra

Este important pentru noi sa va putem pune la dispozitie cele mai complete informatii despre serviciile pe care le oferim. Va invitam sa le descoperiti printr-un singur click pe caseta de mai jos. 

Descarca brosura