Info & Comenzi

0752 972 554

Urmareste-ne si pe

linkedin

facebook

Club Moving Iasi

Club Moving Iasi

Club Moving este o retea internationala de complexuri de relaxare, sanatate si intretinere corporala, care la momentul actual se afla pe locul 1 in Franta si pe locul 5 in Europa din punctul de vedere al calitatii serviciilor prestate si al standardelor inalte pe care le-a stabilit intr-un domeniu pe cat de placut, pe atat de exigent.

Solicitarea din partea companiei multinationale catre MC CLEAN a venit la finalul anului 2011, colaborarea dintre echipa noastra si Club Moving debutand la 1 ianuarie 2012 pentru spatiul de relaxare pe care firma il detine in Iasi. Pe o suprafata de 1600 mp se desfasoara activitati de fitness, intretinere corporala si inot (complexul din Iasi este format din: piscina acoperita, hammam si sauna, zona cardio, zona de fitness si forta, studio de aerobic si un studio de cycling). In prezent, Clubul se bucura de increderea a peste 1.000 clienti activi, fiind deschis de Luni pana Duminica in intervalul orar 6.00- 23.00 (de aici necesitatea prezentei permanente la fata locului a unei echipe de curatenie).

Intr-un spatiu in care primeaza necesitatea pastrarii curateniei mai presus decat orice alt aspect (avand in vedere contactul direct pe care beneficiarii finali il au cu suprafetele si accesoriile din diversele spatii mentionate mai sus), prestarea serviciilor de dezinfectare si intretinere in concordanta cu asteptarile si necesitatile clientului, sunt extrem de importante. Riscul de imbolnavire a organismului- cauzat de intretinerea necorespunzatoare a unui complex de acest tip- este foarte ridicat (intr-un domeniu atat de concurential si exigent asumarea sa gratuita este o decizie pe care o companie care se respecta nu o va adopta).

In acest punct a inceput colaborarea dintre Club Moving si MC CLEAN, in acest moment a avut loc preluarea responsabilitatii pastrarii unui mediu igienizat de catre echipa noastra. De ce Club Moving si MC CLEAN au rezonat atat de bine din prima clipa? Un singur motiv: preocuparea pronuntata fata de confortul, sanatatea si bunastarea beneficiarilor finali ai complexului. 

Zona Piscina

De ce sunt importante serviciile potrivite la locul potrivit?

MC CLEAN are misiunea de a mentine curatenia si igiena spatiilor din complexul de relaxare Club Moving. Si-o asuma prin seriozitate si prin respectarea promisiunii facute catre client si prin adaptarea permanenta a serviciilor sale la nevoile aflate in permanenta schimbare ale acestuia. Solutiile de curatare utilizate, echipamentele corespunzatoare, personalul specializat si descris de seriozitate si respect, conduc catre un rezultat care ne multumeste atat pe noi, oamenii din spatele MC CLEAN, cat si pe cei cu care in timp am dezvoltat una dintre cele mai frumoase colaborari: echipa Club Moving.

Suprafete derservite si personal necesar:

  • 1.600 mp spatii interioare
  • 7 agenti curatenie (1 agent pentru tura de dimineata, 2 agenti pentru tura de dupa-amiaza, 1 agent delegat pentru tura de noapte, 3 agenti delegati pentru curatenia generala saptamanala)

Pentru nevoile Club Moving, MC CLEAN  a dezvoltat un pachet personalizat, complex si complet de servicii de curatenie si intretinere zilnica:

  • curatenie generala saptamanala pe zone – frecventa este conditionata de necesitatea realizarii unei curatenii lunare generale pe intreaga suprafara a clubului. Personal necesar/timpi activitate:  3 agenti de curatenie, 8 ore alocate in fiecare seara de vineri a fiecarei saptamani;
  • tratament pardoseala; zone: piscina, casa scarii, vestiare (suprafata poroasa special conceputa pentru a absorbi apa si traficul intens conduc catre murdarirea intensiva a acesteia. Solutia propusa si implementata de catre MC CLEAN a constat in aplicarea unui strat special de material de protectie pentru a permite curatarea eficienta a podelei. Astfel, a fost inlaturat posibilul disconfort pe care l-ar fi putut resimti beneficiarii finali);
  • igienizare/dezinfectare completa a piscinei (frecventa anuala) – o data pe an are loc golirea piscinei de apa si dezinfectarea completa si in profunzime a  acesteia. Astfel, are loc indepartarea tuturor bacteriilor si corpurilor straine care pot cauza afectiuni sau pot aduce prejudicii sanatatii beneficiarilor finali.

Increderea, baza relatiilor dintre MC CLEAN si clientii sai

Colaborarea dintre MC CLEAN si Club Moving este un proces care pleaca de la premisele unei relatii pe termen lung, rezultatele serviciilor prestate de compania noastra sfidand excelenta. In prezent, ne aflam in cel de-al doilea an consecutiv de colaborare si ne pregatim pentru drumul pe lung pe care urmeaza sa il parcurgem impreuna.

Solicita o oferta personalizata acum

Va intereseaza o estimare de pret? MC CLEAN

va sta la dispozitie prin trei pasi simpli:

 

1. click pe "DORESC OFERTA PERSONALIZATA"

2. completati formularul din 5 campuri                 in maxim 5 minute

3. pastrati telefonul la indemana

 

Unul dintre consultantii MC CLEAN va va contacta in cel mai scurt timp. Suntem nerabdatori sa raspundem solicitarilor dumneavoastra!

Testimoniale

Recomandam compania MC CLEAN ca fiind un partener profesionist, de incredere si apreciem serviciile sale de calitate care o diferentiaza in mod favorabil de competitorii sai. Petronel LUNGU, Facility Management, Continental Automotive Romania

Studii de caz

Club Moving Iasi

Curatenie de intretinere zilnica:

1.600 mp, 6 agenti de curatenie

1 ianuarie 2012 - 31 octombrie 2013

Afla mai multe

Descarca brosura noastra

Este important pentru noi sa va putem pune la dispozitie cele mai complete informatii despre serviciile pe care le oferim. Va invitam sa le descoperiti printr-un singur click pe caseta de mai jos. 

Descarca brosura