Info & Comenzi

0752 972 554

Urmareste-ne si pe

linkedin

facebook

SERVICII CONEXE

MC CLEAN ofera servicii pe masura solicitarilor clientilor sai. In permanenta evolutie la nivel de oferta, firma noastra intampina nevoi si cerinte din piata pentru a furniza cele mai bune solutii pentru curatenie si igiena.

Consumabile pentru toalete

 Consumabile pentru toalete

Ne propunem sa usuram pe cat ne sta in putinta misiunea clientilor nostri. In functie de necesitatile si cerintele lor, le putem furniza solutii complete pentru curatenie care ii ajuta sa economiseasca tip si resurse. Firma noastra va poate oferi de la produse consumabile de igiena, la sisteme de dozare sau uscatoare de maini si produse profesionale de curatenie. Depasim asteptarile clientilor cu dedicare si atentie, prin servicii complexe de curatenie.

Managementul deseurilor

Managementul deseurilor

Grija pentru mediul inconjurator inseamna grija pentru sanatate si pentru viitor. Certificarile din domeniu atesta importanta deosebita pe care firma noastra o acorda acestui aspect, astfel ca ne dorim sa avem alaturi cat mai multi parteneri preocupati in egala masura de protejarea mediului si de investitia in verdele inconjurator.

Tratamente pentru pardoseli

Tratament pardoseli

Tratamentele pentru pardoseli implica de regula decapare, ceruire, cristalizare, tratare cu polish acrilic, toate acestea fiind proceduri pentru suprafete specifice. Serviciul este recomandat in special pentru spatiile cu trafic intens, insa se poate realiza, de asemenea, pentru orice alte tipuri de spatii. MC CLEAN poate face recomandari pentru gasirea celor mai bune solutii pe cazul clientului si pe baza experientei de ani in domeniul performantei.

Va putem oferi mai multe detalii despre acest subiect. Va rugam sa ne contactati telefonic, prin email la datele indicate pe pagina de contact sau apasand click pe butonul DORESC OFERTA PERSONALIZATA. 

Alte servicii

  • Curatenie INSTITUTII

    Copiii nostri, profesorii lor, functionarii publici cu care intram in contact, alti contribuabili sau alti parinti, cu totii meritam sa ne stim in siguranta. Ne dorim o comunitate sanatoasa si sigura. 

    Afla mai multe

  • Curatenie LOCUINTE

    Familia merita sa se dezvolte intr-un mediu curat si igienizat. MC CLEAN asigura curatenia spatiilor rezidentiale si va daruieste timp pentru ceea ce conteaza cu adevarat. 

    Afla mai multe

Testimoniale

Recomandam compania MC CLEAN ca fiind un partener profesionist, de incredere si apreciem serviciile sale de calitate care o diferentiaza in mod favorabil de competitorii sai. Petronel LUNGU, Facility Management, Continental Automotive Romania

Studii de caz

Club Moving Iasi

Curatenie de intretinere zilnica:

1.600 mp, 6 agenti de curatenie

1 ianuarie 2012 - 31 octombrie 2013

Afla mai multe

Descarca brosura noastra

Este important pentru noi sa va putem pune la dispozitie cele mai complete informatii despre serviciile pe care le oferim. Va invitam sa le descoperiti printr-un singur click pe caseta de mai jos. 

Descarca brosura