Info & Comenzi

0752 972 554

Urmareste-ne si pe

linkedin

facebook

Curatenie SPATII COMERCIALE / RETAIL

Spatiul comercial este primul contact pe care clientii il au cu afacerea dumneavoastra asa ca este important ca acest mediu sa fie unul curat, sanatos si primitor. Acest lucru este posibil. Serviciile de curatenie pe care le oferim pentru spatiile comerciale asigura cadrul optim pentru realizarea cumparaturilor si tot confortul de care au nevoie clientii dumneavoastra.

Echipa noastra este pregatita sa va ofere urmatoarele tipuri de curatenie:

 • Curatenie de intretinere
 • Curatenie generala
 • Curatenie dupa constructor
 • Spalare geamuri (interior - exterior)
 • Servicii conexe - mai multe detalii aici

Va putem oferi mai multe detalii despre acest subiect. Va rugam sa ne contactati telefonic, prin email la datele indicate pe pagina de contact sau apasand click pe butonul DORESC OFERTA PERSONALIZATA. 

Alte servicii

 • SERVICII CONEXE

  MC CLEAN ofera servicii pe masura solicitarilor clientilor sai. In permanenta evolutie la nivel de oferta, firma noastra intampina nevoi si cerinte din piata pentru a furniza cele mai bune solutii pentru curatenie si igiena.

  Afla mai multe

 • Curatenie BIROURI

  Un mediu de lucru curat si sigur inseamna angajati sanatosi, mai fericiti si mai productivi. Mentinerea celor mai bune conditii de igiena si curatenie in spatiile in care angajatii dumneavoastra isi petrec jumatate din viata inseamna o investitie permanenta in acestia.

  Afla mai multe

Testimoniale

Recomandam compania MC CLEAN ca fiind un partener profesionist, de incredere si apreciem serviciile sale de calitate care o diferentiaza in mod favorabil de competitorii sai. Petronel LUNGU, Facility Management, Continental Automotive Romania

Studii de caz

Club Moving Iasi

Curatenie de intretinere zilnica:

1.600 mp, 6 agenti de curatenie

1 ianuarie 2012 - 31 octombrie 2013

Afla mai multe

Descarca brosura noastra

Este important pentru noi sa va putem pune la dispozitie cele mai complete informatii despre serviciile pe care le oferim. Va invitam sa le descoperiti printr-un singur click pe caseta de mai jos. 

Descarca brosura