Info & Comenzi

0752 972 554

Urmareste-ne si pe

linkedin

facebook

Ce ne face diferiti

Diferenta o fac oamenii, principiile si etica dupa care ne ghidam in activitatea companiei, transparenta fata de client, evolutia continua, calitatea constanta a serviciilor, seriozitatea, onestitatea, implicarea si dedicarea. 

De ce sa apelati la serviciile noastre?

  • Ne plac oamenii. Personalul inseamna cel mai de pret “activ” al firmei. Investitia in oameni si transformarea lor in specialisti sunt prioritare pentru MC CLEAN in procesul de consolidare a pozitiei noastre pe piata ieseana si in dezvoltarea avantajelor competitionale care ne pot garanta pozitia de lider. 
  • Stim sa ascultam. Ascultarea activa conduce spre intelegerea nevoii. Intelegerea nevoii conduce spre prestarea serviciului dorit de catre client sau potrivit cazului sau specific. Ne ghidam in activitate dupa nevoile si solicitarile clientului, linia de produse si servicii fiind construita in intregime dupa acestea.
  • Suntem corecti. Respectam standardele internationale aferente activitatii specifice domeniului nostru de activitate. Procesul constant de recertificare ISO a MC CLEAN este dovada interesului acordat de companie in prestarea serviciilor la cel mai inalt nivel de calitate si siguranta, comparabil cu cele prestate de companii similare, internationale.
  • Ne pasa. Mediul inconjurator ne este mentor, de altfel telul principal al activitatii firmei MC CLEAN fiind promovarea unui mod de viata sanatos. Respectam verdele pentru resursele pe care ni le pune la dispozitie si incercam sa educam comunitatea in aceeasi directie prin implicarea in proiecte ecologice si prin utilizarea unor produse si echipamente ce nu sunt daunatoare mediului inconjurator. 
  • Oferim si primim incredere. Crestem in timp si ne bazam succesul pe increderea nepretuita din partea clientului. Fara indoiala, reusim sa o castigam de fiecare data.
  • Calitatea ne guverneaza actiunile. Compromisurile la nivel de costuri in detrimentul calitatii nu sunt o optiune. Produsele utilizate vor sfida mereu cele mai inalte standarde de calitate, pentru ca prin acestea MC CLEAN se diferentiaza de competitori.
  • Ne place ce facem. Ne desfasuram activitatea din placere si din pasiune. In interesul proiectelor duse la bun sfarsit cu rezultate excelente, depunem toate eforturile si mobilizam toate fortele pentru a ne respecta promisiunea catre client.

Testimoniale

Recomandam compania MC CLEAN ca fiind un partener profesionist, de incredere si apreciem serviciile sale de calitate care o diferentiaza in mod favorabil de competitorii sai. Petronel LUNGU, Facility Management, Continental Automotive Romania

Studii de caz

Club Moving Iasi

Curatenie de intretinere zilnica:

1.600 mp, 6 agenti de curatenie

1 ianuarie 2012 - 31 octombrie 2013

Afla mai multe

Descarca brosura noastra

Este important pentru noi sa va putem pune la dispozitie cele mai complete informatii despre serviciile pe care le oferim. Va invitam sa le descoperiti printr-un singur click pe caseta de mai jos. 

Descarca brosura