Info & Comenzi

0752 972 554

Urmareste-ne si pe

linkedin

facebook

Certificari

Compania noastra este recunoscuta pentru calitatea serviciilor de curatenie oferite, pentru seriozitatea cu care isi indeplineste angajamentele si pentru respectul fata de parteneri si angajati. Toate acestea se realizeaza in conformitate cu standardele nationale si comunitare aflate in vigoare.

MC CLEAN a avut implementat in perioada 14 ianuarie 2014 - 13 ianuarie 2017 atat un Sistem de Management al Calitatii SR EN ISO 9001:2008, cat si Sistemul de Management de Mediu SR EN ISO 14001:2005, pe care un organism acreditat le evalua in fiecare an pentru verificarea mentinerii certificarilor. Aceasta dovedeste inca o data faptul ca „servicii profesionale de curatenie” nu este doar un slogan, ci se reflecta in tot ceea ce facem.

 

Solicita o oferta personalizata acum

Va intereseaza o estimare de pret? MC CLEAN

va sta la dispozitie prin trei pasi simpli:

 

1. click pe "DORESC OFERTA PERSONALIZATA"

2. completati formularul din 5 campuri                 in maxim 5 minute

3. pastrati telefonul la indemana

 

Unul dintre consultantii MC CLEAN va va contacta in cel mai scurt timp. Suntem nerabdatori sa raspundem solicitarilor dumneavoastra!

Testimoniale

Recomandam compania MC CLEAN ca fiind un partener profesionist, de incredere si apreciem serviciile sale de calitate care o diferentiaza in mod favorabil de competitorii sai. Petronel LUNGU, Facility Management, Continental Automotive Romania

Studii de caz

Club Moving Iasi

Curatenie de intretinere zilnica:

1.600 mp, 6 agenti de curatenie

1 ianuarie 2012 - 31 octombrie 2013

Afla mai multe

Descarca brosura noastra

Este important pentru noi sa va putem pune la dispozitie cele mai complete informatii despre serviciile pe care le oferim. Va invitam sa le descoperiti printr-un singur click pe caseta de mai jos. 

Descarca brosura