Info & Comenzi

0752 972 554

Urmareste-ne si pe

linkedin

facebook

O imagine noua, un inceput nou, o bucata noua de drum…

MC CLEAN se infiinta in urma cu 5 ani in judetul Iasi ca si franciza a unui brand renumit in domeniul curateniei. Pana in momentul acesta, prin eforturi, construirea unei echipe puternice, prin seriozitate, dedicare, respect si constanta in prestarea unor servicii de curatenie de inalta calitate, afacerea a crescut si continua sa o faca pentru ca oamenii din spatele sau se ghideaza dupa principii si idealuri.

Procesul de rebranding prin care am trecut in cel de-al cincilea an al existentei noastre deschide un nou ciclu in calatoria pe care firma de curatenie MC CLEAN o parcurge spre varf. In prezent, firma exista si creste pe cont propriu, lasand in urma franciza care a ajutat-o sa prinda radacini. Ne-am castigat dreptul de a deveni independenti si de a ne asigura viitorul prin forte 100% proprii.

O imagine noua, un inceput nou, o bucata noua de drum, insa alaturi de aceiasi oameni, fie ei colegi, parteneri sau clienti. Acesta este bagajul cu care ne dorim sa continuam experienta inceputa in urma cu 5 ani. Speram sa va avem alaturi si in cei multi care vor urma.

*Urban Gemini a semnat campania de rebranding MC CLEAN.

Postat in Stiri interne la data April 24, 2013

Categorii

Parteneri